Eximia Ansikt

exima

Forberedning og avslutning med lett rens 10 min Eximia Ansikt 25 min Fremgangsmåte I tillegg til å stimulere lymfesystemet, kombinerek behandlingen med. Dyp bindevevsmassasje som gir økt blodgjennomstrømning i bene-og arteriesystemet, slik at utveksling av næring, gasser og avfallssoffer optimaliseres. Et konstant vakuumsug etterfulgt av trykk fører huden opp mellom munnstykket. Dette hjelper til med å løse opp forkalkninger i vevet, fjerner overflødig protein og fett, samt drenerer væske. Fettet dreneres mot lymfeknutene og skilles deretter ut gjennom urin og svette. Eximia vakuumsystem skal stramme opp, behandle celulitter, øke elastisiteten og sirkulasjonen og gi en ”facelift”. Eximia viser seg å være effektiv mot lymfeødem, bindevevssmerter og sirkulasjonsproblemer.

 

Fot Spa Detox

footDette er bare 7 min inn i behandlingen....en strom av negative/positive ioner og et energifelt fester seg ved motsatte ladede celler i kroppen og trekker ut avfallstoffer i kroppen. Kan vare virkningsfull mot allergi, ADHD, darlig blodsirkulasjon, hudproblemer/eksem, fybromyalgi, hodepine/migrene, hevelser/odem, ME, kalde hender/fotter, pspreasis, tretthet/utbrenthet, tungmetall forgiftning, spenninger/stivhet, kramper/ areknuter...gjores 1-2 gng i uken til vannet blir klart og kroppen renset for avfallstoffer. Behandlingen kan du fa pa MyDaySpa:))

 

 

Lomi Lomi Nui

lomi en helende massasje fra Hawai. Det er en enestaende, dyp og rensende massasje som gir en fantastisk folelse av tilfredsstillelse og lykke. Som mennesker fra Hawai sier om den- "den far oss til a fole oss som lykkelige, floyelsmyke kattepoter". Meningen med massasjen er ikke bare a fa stive muskler avslappet, men jobbe pa hele kroppen ved a fjerne stivhet og blokkering pa innsiden. Energistrommen blir beruset ved a bruke spesielle massasjeteknikker, tillater fjerning av frykt, inngrodd tankegang og monster av oppforsel. Motsatt av det vi tenker, det er ikke bare oppbevart i hjernen men i alle celler i hele kroppen som forer til smerte og sykdom. Massasjeterapeuter hjelper pasienten a returnere til indre harmoni, det er ingen kur men hjelper pa behandling.

 

Fordeler ved Lomi Lomi Nui

  • folelse av lindring for muskler og forbedring av fleksibilitet i ledd
  • forbedring av sirkulasjon av lymfesystemet, blodomlop
  • forbedring av pust og fordoyelse
  • et mer harmonisk nervesystem
  • frihet fra angst og negative tanker
  • okt energi og positive folelser bade nar du far massasje og etterpa